Of de indeling van groep 3 al rond is

Van: Priskillaqueen@mailpop.com
Aan: Wilhelmien@deblijekralenplank.com
Onderwerp: vlgnd schooljaar

Hallo juf Wilhelmien,

ik mail u vanwege dat het feit is dat ik nog niks over de groepsindeling van na de zomervakantie heb gehoord. Ik ving van andere ouders op dat Gerda weer groep 3 gaat doen en ik heb niks met die juf. Ze kijkt altijd sjagrijnig. Dus wil ik vragen of mijn Priskilla zowiezo in de andere klas kan.
Eigenlijk vinden wij het ook geen goed idee als ze bij BlessingVirginYa’h, u weet wel het zusje van FelicityHarmonyDeluxe, in de groep komt. Als die al naar groep 3 kan want ik geloof dat ze geen hele slimmert is. Onze Pris speelt wel vaak met haar, dat is een beetje gek. Ik zeg haar steeds dat ze beter een slim kindje kan uitkiezen om mee te spelen. Je weet toch zelf het beste wat goed is voor je kind. Daar zijn die kleuters nog te klein voor. Dan denken ze dat ze iemand aardig vinden maar ze zien het grote plaatje niet. Dat je zelf slim word als je met slimme mensen om gaat.
Als u dat nou ook een keer tegen Priskilla zegt dan helpt het msschn. Of als ze gym hebben dat u dan BlessingVirginYa’h in een ander groepje doet ofzo. En met buiten spelen hen zeggen dat ze met anderen kinderen moeten spelen. Dat zou helpen.
Succes met het verder maken van de nieuwe groepen. Dat is vast een hele klus. En ik snap dat u niet met alle ouders rekening kunt houden. Daarom doe ik dit via de mail zodat de rest van de ouders niet ziet dat u voor ons aparte afspraken maakt. Anders komen ze straks allemaal en dat wilt u natuurlik ook niet.

Alvast bij voorbaat bedankt.

Groetjes

Lawina en Semm-Tex (de ouders van Priskilla)