Diarree en kipsaté

Aan: team@deblijekralenplank.com (verzendlijst)
Van: Directie@deblijekralenplank.com
Onderwerp: diarree

Beste collega’s,

Ik wil jullie er dringend op wijzen dat bepaalde gespreksonderwerpen niet geschikt zijn voor de lunchpauze.
Wanneer men rustig van een broodje kipsaté zit te genieten is het niet prettig als een collega van groep 1-2 uitgebreid uit de doeken doet dat kleine Pip uit groep 1 weer ‘alles ondergescheten heeft’ en ‘de vloer vol zat’. Andere leerkrachten hebben geen baat bij uitingen als ‘ik moest zes keer mijn handen wassen en toen roken ze nog naar poep, want het liep zó uit die onderbroek’.
Gelieve daar rekening mee te houden.

Verder wijs ik jullie nogmaals op de informatieavond die volgende week zal plaatsvinden.
Om antwoord te geven op een vraag van IJsbrand: de informatieavond wordt op school gehouden. Het is niet toegestaan om ouders uit te nodigen in café het Puike Pilsje, ook niet om zogenaamd ‘de sfeer wat informeler te maken’.

Met groet,

de directie

error