Chocolonely

Beste collega’s,

Op onze school hanteren we duidelijke gedragsregels voor leerkrachten, zodat we een goed voorbeeld kunnen geven aan onze leerlingen.
In de startvergadering van dit schooljaar informeerde ik iedereen over het verbod voor personeel op het eten van chocolade en ander snoepgoed in en rond de school. Velen zagen hun voorraad Tony Chocolonely geconfisqueerd worden en kregen extra surveillancedienst als strafmaatregel.
Ik heb degenen die doorgingen met dergelijk ongezond eetgedrag ‘asociaal’ genoemd.

Nu moet ik tot mijn grote schaamte toegeven dat ik zelf de fout ben ingegaan. Mijn vrouw heeft gisterochtend uit liefde een Koetjesreep in mijn broodtrommel gedaan. Ik heb me laten meeslepen en de reep opgegeten.

Ik heb dit niet goed gedaan en bied hierbij mijn excuses aan. Ter compensatie zal ik twee silo’s Koetjesrepen doneren aan de voedselbank.
Of de gedupeerde leerkrachten hun Tony Chocolonely kunnen terugkrijgen wordt momenteel door het bestuur onderzocht.

Met groet,

de directie