Lief dagboek

Lief dagboek,

vandaag was weer een lastige dag. 
Wilhelmien weigert om mee te gaan in het gezonde initiatief van Annette. Weet je nog? Die aantrekkelijke moeder van Plumeau?
En ik verdenk Ijsbrand ervan dat hij nog steeds alcohol drinkt tijdens het surveilleren. Helaas kan ik het niet hard maken omdat hij altijd zijn thermobeker bij zich heeft en demonstratief met een flesje Spa Blauw in zijn jaszak loopt. Wacht. Zou daar iets anders dan water in zitten? Daar moet ik achter zien te komen.

Ik heb het idee dat mijn personeel me niet serieus neemt, lief dagboek. Ik kan er mijn vinger niet op leggen. Eerst die dronken Roze Panter op het plein en toen dat plassende beeld in de schoolvijver…het voelt of ze geen respect voor me hebben.

Zucht. Het valt niet mee om directeur te zijn van een basisschool.
Zo maar eens lekker op tijd naar bed met mijn managementbijbel. Misschien dat Steven Covey nog goed advies voor me heeft.

Trusten, kusjekusje,
D.